Vi fixar din E-handel

E-handel på 16 veckor.

Vi har byggt ihop ett projektpaket som är grundat på mångårig erfarenhet av E-handelslösningar.

Vi tar er från början och ända fram.

Under ca 14 projektsteg så bygger vi en fungerande och kvalitetssäkrad E-handelsplattform. Som är skräddarsydd efter er verksamhet och era produkter. Vi jobbar från grunden och uppåt och lämnar inget åt slumpen. Vi känner till fallgroparna och förebygger nya.

Vi vill vara med på er resa.

När e-handelsplattformen är sluttestad och överlämnad till er så överger vi er inte. Vi finns med så mycket ni vill och behöver. Vi älskar handel och brinner för att ni skall lyckas

Med grunden i traditionell handel.

Vi har tillsammans över 75 års erfarenhet inom handel i olika kanaler. Vi vet hur man gör en E-handel starkt förankrad i verkligheten. Med användarvänlighet och kundnytta i fokus.

Besök oss i vår E-handel.

Som en extra trygghet så kan ni komma till oss och få förstegskunskaper. Hur det kommer att se ut när er E-handel drar i gång. Under 6 timmar varvar vi med praktik i vår E-butik och teori. Teoridelen baserar vi på vad ni kommer att behöva känna till, om det ni behöver kunna och jobba med själva

Vi skickar en introduktionsfilm till dig! Fyll i formuläret nedan

2 thoughts on “Vi fixar din E-handel

 1. gerda lundberg says:

  Hej Erik
  Vi har sedan 15 år varit en nöjd Jetshop kund för vår webbutik http://www.aromacreative.se

  Men nu har Norce chockhöjt priset något enormt, att vi letar efter alternativ ! Har ni möjlighet att ”överta” en befintlig butik och lägga på er plattform? Vad skulle det kosta ?
  Med vänlig hälsning,
  Gerda Lundberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *