Butiken pålyset.se

Vi driver en egen butik och nätbutik för att säkerställa att vi har egen förstahandserfarenhet kring de lösningar vi förespråkar. Det vi gör bygger på att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och leverantörer som ofta är både just kunder och leverantörer samtidigt.

En riktig elaffär som har just precis det där som du letat efter och kunskapen om hur du använder det du letat efter men inte visste vad det hette. Du hittar oss i Boden, Norrbotten, men vi säljer på nätet till kunder över hela landet.

Vi är ett företag som är helt fristående från kedjor och därför kan vi alltid hålla ett sortiment som är aktuellt för säsongen. Ibland kan det dock hända att du får ett mail från kundtjänst om att det är för kallt för att skicka vaxljus om vädret bjuder på många minusgrader.

Privatperson eller företag, Norrbottning, Skåning eller Stockholmare, vi har sortimentet som passar alla oavsett var i landet du bor. Vi har vårt utvalda sortiment som vi är väldigt skickliga på och kan svara på enkla och svåra frågor om då vi valt allt själva. Snabb service och bra priser.

Vi kan våra ljuskällor

Med ett sortiment med hundratals och åter hundratals ljuskällor tillsammans med kunskapen om var och en av dem är vi det självklara valet för den som behöver köpa en ljuskälla till ett speciellt syfte. Vi hjälper dig att hitta rätt och varje dag hittar många av våra ljuskällor till sina nya ägare. Du behöver inte själv hålla koll på alla nya begrepp när man köper ljuskällor, det fixar vi åt dig bara genom att ställa några frågor som du helt säkert kan besvara.