En gång för många år sedan fanns det ERP-system med stora bokstäver, bilder på en filserver och information utspritt på marknadsavdelningens datorer och ute i produktutvecklarnas databaser. Det var tiden före PIM och just en av orsakerna till att inriver kom till och idag är det lika naturligt som något annat att man investerar i PIM när man arbetar med försäljning eller tillverkning av produkter.

Produktinformation PIM

Växande bolag behöver kunna hantera försäljning via flera försäljningskanaler så som den egna nätbutiken, fysiska butiker och ofta marknadsplatser. Då behövs en och endast en sanning för vad som gäller om produkterna. inriver har etablerat sig som det självklara valet med sin molnbaserade lösning som ger dig åtkomst och möjlighet att ta kontroll över ditt data där det händer, att ta klivet in på insidan av processerna och ta kontrollen.

Nu kan du använda oss för att leverera ett projekt med inriver. Vi är experter på hur man integrerar system med varandra och då produktinformationen oavsett hur den är strukturerad är något vi kan ta hand om så är vi ofta med i projekten som en underleverantör till den som kör det stora PIM-projektet. Därför möter du oss oftast tillsammans med andra partners.