Vi lärde känna Brightcom när vi gjorde ett projekt tillsammans hos en gemensam kund. Det var en trevlig början på ett givande samarbete för båda parter. Vi är nu en del i Brightcoms nätverk av samarbetspartners och flera av oss som arbetar på Jolix arbetar lika naturligt med Brightcoms kunder i ERP-projekten. Vi jobbar främst med att stötta upp på integrationssidan då vi har stor erfarenhet av e-handelslösningar, butikskassa och hur man kopplar samman system med varandra.

Söker du ett riktigt ERP?

Om du skulle vara vilja jobba med ett riktigt affärssystem tycker vi att man ska välja ett molnbaserat system där man hittar konsulter och utvecklare som verkligen brinner för att leverera bra lösningar till sina kunder med bästa möjliga kunskap. Genom att välja Brightcom som leverantör till ditt ERP får du tillgång till deras egen personal och supportorganisation men samtidigt också deras stora nätverk av experter inom sina respektive områden.

Vad gör Jolix åt Brightcom?

Med vår väldigt långa erfarenhet av ERP, e-handel, produktinformation och sättet man kopplar samman system med varandra har vi fått den stora förmånen att få hjälpa Brightcom att ta fram ett ramverk för hur man kopplar upp e-handelslösningar och kassasystem mot affärssystemet Business Central. Vi gör det genom att leverera programkod, utveckling och våra tjänster i projekten tillsammans med kunderna.

Vad gör Brightcom åt Jolix?

Såklart ska man leva som man lär och därför använder vi på Jolix också Business Central som är levererat av Brightcom. Vi använder själva integrationerna vi hjälper till att ta fram i vår egen verksamhet. Dessutom ser de till att hålla oss upptagna med väldigt inspirerande uppdrag och fantastiskt trevliga kunder.