Presentation av vår nya medarbetare Sandra

Hejsan allihopa

Här kommer en liten presentation om våran senaste anställda, Sandra som har börjat jobba hos oss Pålyset i september.

Jag är en tjej med god humor som gillar att finnas för mina med människor, trivs att få jobba med människor där man kan hjälpa till att kunna lysa upp deras vardag och skapa god stämning hos dom jag jobbar med. Under fritiden spenderar jag mycket av min tid med min sambo och våran dotter men jag fyller också min vardag med andra saker som får mig att må bra. De kan vara t.ex. en tur i skogen eller en fika med vänner för vem älskar inte en god bulla och gott sällskap?

Att jobba Pålyset är en riktigt rolig utmaning då jag inte tidigare har jobbat med lampor eller teknik förut, men säljare på golvet är något jag är van vid sedan tidigare. Att få jobba här är något som jag tycker är lärorikt på många sätt, när en kund kommer in till oss och söker en produkt så får man vara lyhörd och använda alla sina kunskaper man har för att kunna hjälpa kunden på bästa möjliga sett. Något som är väldigt motiverande är när kunden lämnar med gott humör och för egen del så känns det bra att kunna vara behjälplig.

Under mitt arbetspass så jobbar jag med att packa ordrar för våran E-handel som vi har och det är så kul att vara bakom kulisserna och se hur det fungerar med hantering av kunder på nätet och hur man packar varorna på bästa sätt som sedan ska ut till kunden. När man har packat sina paket så måste man även se till att hyllorna är påfyllda och bemöta kunderna som kommer in till oss samt ta telefonkunder som ringer in med olika frågor. Jag jobbar även med att göra om skyltfönstren efter säsong och göra plats för nyheter när de kommer in i butiken.

Sen vill jag ge massa tummar upp för min fantastiska arbetsgivare Fredrik och kollega Ulrika som gett mig chansen att få jobba tillsammans med dem, att få komma in på en arbetsplats där man sätter sina anställda framför sig själv är något som verkligen borde hissas högt, som Fredrik själv säger “om man har glada anställda så får man glada kunder”.

Här har man verkligen en känsla av allas lika värde och allas åsikter och tankar ska bli hörda. Att jobba Pålyset är inte bara kul utan användbart för mig i min egen vardag då lampor är något vi alla behöver och om man vet allt från början till slut och allt däremellan så kan man verkligen hitta den bästa belysningen för varje rum och omgivning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *