Saldofel ger huvudvärk

Saldofel ger huvudvärk

Kunder som handlar i din nätbutik vill gärna se om varan finns på lager. Gärna hur många också. Bra är ju om din digitala kassa och/eller affärssystem kan kommunicera med din E-handelsplattform. Det är sådant vi fixar. Men vi har också en annan enkel lösning.

Enkel integration av information via excelfiler

Om du eller något av dina system kan skapa en Excelfil med rätt information, så kan den e-postas till vår Integrationshub. Algoritmerna i den ser till att informationen hamnar på rätt plats. Detta kan utföras i princip hur ofta du vill och hinner

Du som ägare av en nätbutik behöver tiden till att sälja

Allt det jag skrivit ovan kan vi hjälpa till med. Och mycket mer. Vi jobbar med att få tekniken att jobba för dig. Hur skall ”kundvarvet” i din butik fungera? Är det smidigt och enkelt för kunden att hitta rätt vara? Finns ”call to action”? Det vill säga sådant som lockar till att kunden trycker på köpknappen. Hur fungerar ”utcheckningen” med betalning, fraktuppgifter o s v? Är det ett bra flyt hela vägen?

Vi tar huvudvärken

Det är mycket att tänka på. Får man till det så stannar kunden på sidan och genomför sitt köp. För många ”hinder” gör att kunden surfar vidare. Kontakta oss för en utvärdering vad vi kan göra för dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *