Skip to the content

Butiken pålyset.se i Boden

Butiken pålyset.se är den lilla elbutiken med det stora sortimentet i Boden som har ett urval väl valda produkter inom belysning, hemel, datortillbehör, mobiltillbehör, småel och annat som hör hemma i en riktig elaffär. Man hittar oss i vår butik pålyset.se som finns på Kungsgatan 26K i Boden eller som de flesta som besöker oss på nätet hos pålyset.se

Nätbutiken

I vår nätbutik som är öppen dygnet runt hittar du alltid hela vårt sortiment. Du kan beställa oavsett vart i landet du befinner dig och vi är snabba på att leverera. Beställer du innan klockan 13 brukar vi hinna skicka din order samma dag. Vi skickar paketen med Postnord. 

Riktigt stora på ljuskällor

Med ett sortiment med hundratals och åter hundratals ljuskällor tillsammans med kunskapen om var och en av dem är vi det självklara valet för den som behöver köpa en ljuskälla till ett speciellt syfte. Vi hjälper dig att hitta rätt och varje dag hittar många av våra ljuskällor till sina nya ägare. Du behöver inte själv hålla koll på alla nya begrepp när man köper ljuskällor, det fixar vi åt dig bara genom att ställa några frågor som du helt säkert kan besvara. 

Det vi är särskilt skickliga på är när det gäller de lite ovanliga ljuskällorna och sådant som ska användas i solenergianläggningar, ugnar eller olika typer av läslampor. Här har vi ett stort sortiment och alltid uppdaterad kunskap att hjälpa dig hitta rätt. 

Eltillbehören hittar du hos oss

Om du behöver en lampsockel, en strömbrytare, skarvsladd eller en upphängning till en lampa hittar du det mesta man kan tänkas behöva hos oss. Förutom det du ser i butiken har vi ett proppfullt lager med ännu fler artiklar. Du hittar hela sortimentet i vår nätbutik. 

 

Om Jolix AB

Jolix är ett IT-konsultföretag i Boden som arbetar med IT-strategi, PIM (Product Information Management) och expertkonsultverksamhet. Vi driver också butiken pålyset.se som du kan besöka på nätet eller på Kungsgatan 26K i Boden.

Jolix AB
Kungsgatan 26K
96134 BODEN
0921-360 350