Skip to the content

Vi fixar din E-handel

Vi fixar din E-handel

E-handel på 16 veckor.

Vi har byggt ihop ett projektpaket som är grundat på mångårig erfarenhet av E-handelslösningar.

Vi tar er från början och ända fram.

Under ca 14 projektsteg så bygger vi en fungerande och kvalitetssäkrad E-handelsplattform. Som är skräddarsydd efter er verksamhet och era produkter. Vi jobbar från grunden och uppåt och lämnar inget åt slumpen. Vi känner till fallgroparna och förebygger nya.

Vi vill vara med på er resa.

När e-handelsplattformen är sluttestad och överlämnad till er så överger vi er inte. Vi finns med så mycket ni vill och behöver. Vi älskar handel och brinner för att ni skall lyckas 

Med grunden i traditionell handel.

Vi har tillsammans över 75 års erfarenhet inom handel i olika kanaler. Vi vet hur man gör en E-handel starkt förankrad i verkligheten. Med användarvänlighet och kundnytta i fokus.

Besök oss i vår E-handel.

Som en extra trygghet så kan ni komma till oss och få förstegskunskaper. Hur det kommer att se ut när er E-handel drar i gång. Under 6 timmar varvar vi med praktik i vår E-butik och teori. Teoridelen baserar vi på vad ni kommer att behöva känna till, om det ni behöver kunna och jobba med själva

Vi skickar en introduktionsfilm till dig! Fyll i formuläret nedan 

Om författaren

Erik Jakobsson

Efter över 25 år i kontorsvarubranschen har jag nu sadlat om. Min styrka är främst försäljning B2B. Men egentligen allt som rör relationer och nätverkande och handel i allmänhet Jag kan också vara lite klurig och idérik inom de flesta områden. Problemlösare med driv och energi. 

Om Jolix AB

Jolix är ett IT-konsultföretag i Boden som arbetar med IT-strategi, PIM (Product Information Management) och expertkonsultverksamhet. Vi driver också butiken pålyset.se som du kan besöka på nätet eller på Kungsgatan 26K i Boden.

Jolix AB
Ugglegatan 9
96173 BODEN
0921-360 350