Skip to the content

Saldofel ger huvudvärk

Saldofel i E-butiken ger huvudvärk

Saldofel ger huvudvärk

Kunder som handlar i din nätbutik vill gärna se om varan finns på lager. Gärna hur många också. Bra är ju om din digitala kassa och/eller affärssystem kan kommunicera med din E-handelsplattform. Det är sådant vi fixar. Men vi har också en annan enkel lösning.

Enkel integration av information via excelfiler

Om du eller något av dina system kan skapa en Excelfil med rätt information, så kan den e-postas till vår Integrationshub. Algoritmerna i den ser till att informationen hamnar på rätt plats. Detta kan utföras i princip hur ofta du vill och hinner

Du som ägare av en nätbutik behöver tiden till att sälja

Allt det jag skrivit ovan kan vi hjälpa till med. Och mycket mer. Vi jobbar med att få tekniken att jobba för dig. Hur skall ”kundvarvet” i din butik fungera? Är det smidigt och enkelt för kunden att hitta rätt vara? Finns ”call to action”? Det vill säga sådant som lockar till att kunden trycker på köpknappen. Hur fungerar ”utcheckningen” med betalning, fraktuppgifter o s v? Är det ett bra flyt hela vägen?

Vi tar huvudvärken

Det är mycket att tänka på. Får man till det så stannar kunden på sidan och genomför sitt köp. För många ”hinder” gör att kunden surfar vidare. Kontakta oss för en utvärdering vad vi kan göra för dig!

 

 

 

 

 

 

 

 

Om författaren

Erik Jakobsson

Efter över 25 år i kontorsvarubranschen har jag nu sadlat om. Min styrka är främst försäljning B2B. Men egentligen allt som rör relationer och nätverkande och handel i allmänhet Jag kan också vara lite klurig och idérik inom de flesta områden. Problemlösare med driv och energi. 

Om Jolix AB

Jolix är ett IT-konsultföretag i Boden som arbetar med IT-strategi, PIM (Product Information Management) och expertkonsultverksamhet. Vi driver också butiken pålyset.se som du kan besöka på nätet eller på Kungsgatan 26K i Boden.

Jolix AB
Ugglegatan 9
96173 BODEN
0921-360 350